Welkom bij Samen Vrijwillig

Een lach op iemands gezicht, scholing, nieuwe ervaringen, voldoening, leuke sociale contacten... Je krijgt zoveel terug voor het doen van vrijwilligerswerk! 

Vanuit ons vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig helpen we je graag op weg bij al je vragen over vrijwilligerswerk. We kunnen je helpen bij het vinden van vrijwilligerswerk dat bij je past. Via het Kennisplatform kun je workshops en trainingen volgen. Voel je welkom om contact met ons op te nemen!
(06 82 21 81 68 / vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl )

 

Dankjewel!

Middelburg is zoveel mooier door de inzet van alle vrijwilligers die onze gemeente rijk is. De afgelopen jaren bedankten we vrijwilligers voor hun inzet met de jaarlijkse campagne "Een warm dank je wel" op Nationale Vrijwilligersdag (7 december) en met het project de Lange Jan Awards. Via de links hieronder kun je een aantal vormen van waardering terugkijken:

  • In 2020 brachten we een Vrijwilligersglossy uit met mooie interviews, foto's en portretten van vrijwilligers. Je leest hem hier.
  • In 2020 maakten we een korte bedankvideo, waarin verschillende mensen vrijwilligers bedankten voor hun inzet. Je kunt de video hier bekijken.
  • In 2019 zong Isabel Provoost het nummer "Imagine", speciaal voor alle Middelburgse vrijwilligers. Een muzikaal eerbetoon voor alle 15.000 vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Middelburg. Isabel wordt begeleid op de vleugel door Amir Swaab. Het optreden vond plaats tijdens de Lange Jan Awards waarderingsavond in de Schouwburg op 13 juni. Je kunt het eerbetoon hier terug kijken.
  • In 2019 organiseerden we de vijfde en laatste editie van de Lange Jan Awards; de vrijwilligersprijzen van Middelburg, waarmee we vrijwillige inzet waarderen en zichtbaar maken. Op 13 juni 2019 vond de feestelijke waarderingsavond plaats in de Schouwburg in Middelburg. Een avond voor vrijwilligers met interactief entertainment verzorgd door Quiztet en de Meisjes van het Compliment, een muzikaal eerbetoon voor alle Middelburgse vrijwilligers door Isabel Provoost, de uitreiking van de Awards en een gezellige borrel met veel ontmoetingen. HZ studenten Mirthe, Jacqueline en Marline hebben een sfeerverslag gemaakt van de waarderingsavond: veel kijkplezier met deze aftermovie Lange Jan Awards 2019.

 

Actueel

Blog

Vrijwillig taaldocent bij ZB

23-09-2020
"Je zit met de wereld aan tafel." Johan Kasse vertelt over zijn vrijwilligerswerk als taaldocent bij ZB.