Ook in een paar uur, een dag of een project kun je al veel betekenen voor een ander. Bekijk ons overzicht met flexibele mogelijkheden! Klik hier.

Je vindt in het overzicht activiteiten en projecten in verschillende organisaties. Er staat bij ieder item vermeld vanaf hoeveel uur je je hiervoor kunt inzetten. 

Kies iets uit waar je blij van wordt en neem contact op met de organisatie. De contactgegevens staan erbij vermeld.

 

 

Bekijk ook eens de vacatures in onze online vacaturebank. Je vindt er vacatures bij veel verschillende vrijwilligersorganisaties in Middelburg (en directe omgeving).

Je kunt zoeken op trefwoorden, wijk of werksoorten. 

Klik hier om naar de vacaturebank te gaan.

Afbeelding van test Ontdek je vrijwilligerskracht

Welk vrijwilligerswerk past bij jou? Doe deze test en ontdek waar jouw vrijwilligerskracht ligt. Nadat je de test hebt gemaakt (twee korte vragen), krijg je suggesties voor vrijwilligersvacatures in en om Middelburg.

Vrijwilligersglossy

Je leest in deze Vrijwilligersglossy (klik hier) mooie interviews en portretten van vrijwilligers die laten zien hoe veelzijdig, belangrijk én leuk vrijwilligerswerk is voor Middelburg en haar inwoners. En dat vrijwilligerswerk voor álle leeftijden is, lees je in deze brochure Samen Ouder Worden (klik hier) in Middelburg. 

Glossy of brochure meenemen?
In de ZB (Kousteensedijk 7 in Middelburg) vind je meeneemexemplaren. Ze liggen op de tafel bij de uitleenbalie. 

Mensen laten opbloeien door een mooie herinnering; dat is waar de vrijwilligers van Feest van Herkenning zich voor inzetten. 

In dit blog vertellen vrijwilligers Cobie en Marjo over hoe zij op pad gaan met themakoffers vol voorwerpen van vroeger. 

“Samen met de spelers maak je een geweldige sfeer, die uniek is binnen het theater en binnen Middelburg.” Bob en de andere vrijwilligers van het techniek team van het Middelburgs theater delen hun enthousiasme, klik hier.

Rachel kijkt goed terug op haar tijd als maatje bij Manteling voor een mevrouw van 84 jaar: “Ik heb zoveel van haar geleerd.” Lees hier het volledige blog.

Annie is vrijwilliger bij De Luisterlijn: “Ik heb hobby’s genoeg hoor, dat is het niet, maar mijn vrijwilligerswerk is gewoon een heel waardevol onderdeel van mijn week. Het geeft me energie dat iemand tijdens ons gesprek  een goed moment heeft en na ons gesprek weer even door kan.” Lees hier het interview met Annie over haar vrijwilligerswerk. 

Meer blogs lezen? Klik hier.

Meer filmportretten van vrijwilligers kijken? Klik hier.

We hopen dat je veel ideeën hebt opgedaan voor vrijwilligerswerk in Middelburg.
Neem gerust contact op met ons als je nog vragen hebt, of als je het fijn vindt als we even met je meedenken.

Team Samen Vrijwillig
vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl
0118 - 727 027 | 06 - 8222 7382 | 06- 8221 8168 | 06 - 5165 1962