Bedankkaartje
Tijdens de campagne ‘Een warm dank je wel’ kan iedereen bij Welzijn Middelburg gratis een bedankkaartje ophalen om aan een vrijwilliger te sturen of geven. De kaarten liggen vanaf 25 november bij onze receptie, Kousteensedijk 7 (ZB) in Middelburg.

Vrijwilligerscoördinatoren zijn welkom om meerdere kaarten op te halen voor hun vrijwilligersteam. Stem het gewenste aantal kaarten s.v.p. even met ons af per mail, dan leggen we ze voor je klaar.

Attenties
Ben jij vrijwilliger? Dan nodigen we je van harte uit om een keuze te maken uit een van de onderstaande attenties, als bedankje voor je inzet. Aanmelden kan t/m 20 november.


Veel plezier!
Sacha, Eline en Janneke
Team Samen Vrijwillig, Welzijn Middelburg

Vragen zijn welkom op: vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl / 0118-727029
 

1. Meet & Learn: workshops en ontmoeting
Voor vrijwilligers actief op Walcheren

Vanuit het Kennisplatform voor vrijwilligers verzorgen we een avond met workshops en ontmoeting voor vrijwilligers actief op Walcheren. Ontvangst met broodjes, gevolgd door 2 workshoprondes. Er is deze avond volop gelegenheid om vrijwilligers uit verschillende organisaties te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

Meet & Learn vindt plaats op dinsdag 10 december van 17.30 - 21.30 uur in Scalda, ZEP Middelburg.

Klik hier voor het programma en om je aan te melden.


2. Koffie met taart
Voor vrijwilligers actief in de gemeente Middelburg

Samen Vrijwillig geeft 100 cadeaubonnen voor koffie met taart weg aan vrijwilligers actief in de gemeente Middelburg. Om een keer van te genieten op je eigen moment. De cadeaubonnen zijn mede mogelijk gemaakt door Brasserie de Drvkkery, HoneyPie, Luuks Brood & Patisserie en Brasserie Pluk de dag.

Klik hier om je aan te melden voor een cadeaubon voor koffie met taart.
Je mag ook bellen naar 0118-727029.


3. Fotoshoot voor vrijwilligersorganisaties
Voor vrijwilligersorganisaties actief in de gemeente Middelburg

Het werk van je organisatie en vrijwilligers mooi in beeld gebracht door professioneel fotografe Mieke Wijnen. Dit cadeau geven we graag weg aan 3 vrijwilligersorganisaties actief in de gemeente Middelburg. De fotoshoot vindt plaats in het voorjaar van 2020.

Belangstelling? Laat het ons weten via dit online formulier en omschrijf jullie motivatie. Je mag ook bellen naar 0118-727029. Samen met de fotograaf kiezen we 3 organisaties. De uitslag maken we op 7 december bekend.

 

Belangrijk om te weten
De bedankkaarten en Meet & Learn zijn voor vrijwilligers actief op Walcheren.
De cadeaubonnen en fotoshoot zijn voor vrijwilligers(organisaties) actief in de gemeente Middelburg.

Om zoveel mogelijk vrijwilligers te kunnen trakteren, vragen we je om een keuze te maken tussen deelname Meet & Learn (1) en de cadeaubon voor koffie met taart (2). Je kunt je dus niet voor allebei deze activiteiten aanmelden.

Aanmelden kan t/m 20 november, zo heeft iedereen 2 weken tijd om te reageren. Mochten wij meer aanmeldingen ontvangen dan dat we plaatsen beschikbaar hebben, gaan we loten. In de laatste week van november ontvang je van ons bericht over je deelname. 

Voor Meet & Learn geldt daarbij dat we streven naar een gevarieerde deelnemersgroep met vrijwilligers uit verschillende organisaties en hanteren we indien nodig een limiet per vrijwilligersorganisatie.

Over de campagne 'Een warm dank je wel'
Met de campagne ‘Een warm dank je wel’, bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet voor het vrijwilligerswerk in en om onze mooie stad. Naast bovenstaande campagne onderdelen brengen we ook een aantal waarderingsbezoeken aan Middelburgse vrijwilligersorganisaties. 'Een warm dank je wel' wordt georganiseerd door Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg in samenwerking met de gemeente Middelburg.

 

 

Afbeelding van beeldmerk campagne Een warm dank je wel