Heb jij je dit jaar vrijwillig ingezet? Dan willen we je heel hartelijk danken voor je toewijding en aandacht; jij bent van onschatbare waarde! 

Vrijwilligers van onschatbare waarde

Heb jij je dit jaar vrijwillig ingezet? Dan willen we je heel hartelijk danken voor je toewijding en aandacht; jij bent van onschatbare waarde! 

Verrassingsbezoeken

Gister en vandaag waren we op pad met een kleine verrassing voor vrijwilligers; misschien ben je ons tegengekomen. We waren onder andere bij het Taalhuis, CitySeeds, ZMf, Lentekind, Talent, Stadsklooster Simpelhuys, Kinderboerderij Klepperhoeve, Dorpsvereniging Nieuw en St Joosland, Zorgstroom Binnenhaven, Miss Demi Lokker in Nieuw en St Joosland, Pennywafelhuis, Zuiderkerk, COA, AZC, Stichting de Vrolijkheid, Dorpsvereniging Sint Laurens, SVRZ Clasinastraat en Bie de Buren in Arnemuiden, Zeeuws Museum, Wereldwinkel, Chocolate Lovers, Ramsjburg, Cinema Middelburg, Terre des Hommes. 

Het was heel leuk om zoveel vrijwilligers te kunnen spreken en bedanken!

Vanmiddag was het extra leuk: Gijs was met ons mee en zong zijn lied live voor de vrijwilligers. Ook wethouder Willemien Treurniet was mee op pad vanmiddag om samen met ons vrijwilligers te bedanken. Onze vrijwilliger Tineke Boer was ook mee: dank je wel Tineke voor de mooie foto's en super leuk dat je erbij was! 

Bedankkaartjes

Er zijn maar liefst 975 bedankkaarten bij ons aangevraagd door vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden, om aan hun vrijwilligers te geven. Wil jij ook een vrijwilliger bedanken? Je vindt onze bedankkaarten op de begane grond van de ZB in de kaartenmolen tegenover de uitleenbalie.

Advertentie in de Middelburgse en Veerse Bode

In de editie van 6 december hebben we namens Welzijn Veere en Welzijn Middelburg een advertentie geplaatst om alle vrijwilligers in de twee gemeentes te bedanken voor hun inzet. 

Decemberattentie voor vrijwilligers

NLvoorelkaar heeft ook een kleine attentie voor je 🎁 Hier vind je een online decemberkalender, speciaal voor jou. Vanaf vandaag kun je tot aan de feestdagen elke dag een kleine attentie 'openmaken'. Hopelijk bezorgt ie jou net zoveel geluksmomentjes als jij er hebt verzorgd! 

Bedankt voor je inzet!
Warme groetjes,
Rianne, Eline, Janneke en Sacha
Vrijwilligerscentrale Samen Vrijwillig