De Poort
De Poort is in Middelburg een begrip geworden. Veel jongeren hebben hier hun eerste muzieknoten leren spelen, leren scratchen en leren samen spelen.  Daarnaast bieden we nog veel meer mogelijkheden, kom x-boxen, poolen, tafelvoetballen, internetten en muziek maken en luisteren of gewoon lekker chillen!

Jeugdcentrum De Poort

Wijkcentrum de Branding
In Wijkcentrum de Branding in de Stromenwijk ben je vanaf 12 jaar van harte welkom. Er zijn vijf computers om te Counterstriken, Minecraften of huiswerk te maken. Er is een Playstation 4 met o.a. Fifa '18, Tekken 6, Uncharted 4 en nog meer games maar ook diverse kaart- en bordspellen. De pooltafel is altijd goed bezet, evenals de tafeltennistafel. Durf jij het op te nemen tegen onze kampioenen? Voor wie lekker creatief wil zijn staat er een kast vol met knutselspullen.

 Wijkcentrum de Branding

The Basement
The Basement is een jongerencentrum in de wijk Dauwendaele voor alle jongeren uit Middelburg in de leeftijd van 10 t/m 19 jaar. Voor ieder wat wils! Kom chillen, gamen, film kijken etc.

The Basement

De Spot
De Spot is het poppodium van Middelburg. Al negen jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma, strakke dansavonden en voorstellingen.  Er is ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten.

De Spot