De Poort
De Poort is in Middelburg een begrip geworden. Veel jongeren hebben hier hun eerste muzieknoten leren spelen, leren scratchen en leren samen spelen.  Daarnaast bieden we nog veel meer mogelijkheden, kom x-boxen, poolen, tafelvoetballen, internetten en muziek maken en luisteren of gewoon lekker chillen!

Jeugdcentrum De Poort

Wijkcentrum De Branding
In Wijkcentrum de Branding in de Stromenwijk ben je vanaf 12 jaar van harte welkom. Er zijn drie  computers om Fortnite, Counterstrike, Minecraften etc. te spelen of huiswerk te maken. Er is een Playstation 4 met o.a. Fifa '19, Tekken 6, Uncharted 4 en nog meer games maar ook diverse kaart- en bordspellen. De pooltafel is altijd goed bezet, evenals de tafeltennistafel. Durf jij het op te nemen tegen onze kampioenen? Voor wie lekker creatief wil zijn staat er een kast vol met knutselspullen.

 Wijkcentrum De Branding

2nd Base
2nd Base (voorheen The Basement) is pas verhuist in de wijk Dauwendaele en heeft een naamsverandering ondergaan. De nieuwe locatie voor het jongerencentrum is ruim en licht.  Voor alle jongeren uit Middelburg in de leeftijd van 10 t/m 19 jaar. Voor ieder wat wils! Kom chillen, gamen, film kijken etc.

2nd Base

De Spot
De Spot is het poppodium van Middelburg. Al negen jaar staan we garant voor een uitgebreid muziekprogramma, strakke dansavonden en voorstellingen.  Er is ruimte voor alle genres, lokale en regionale talenten en vernieuwende projecten.

De Spot

Activiteiten

Overig

Zwerfvuilactie

Molen de Hoop en Bolwerk
maandag 10 augustus 2020
Aanvang:
15:00
Overig

Zwerfvuilactie

Molen de Hoop en Bolwerk
maandag 17 augustus 2020
Aanvang:
15:00
Overig

Zwerfvuilactie

Molen de Hoop en Bolwerk
maandag 24 augustus 2020
Aanvang:
15:00