In wijkcentrum De Branding ben je vanaf 12 jaar van harte welkom.

Wat De Branding zo bijzonder maakt is dat deze van alle 3 de jongerencentra ook dient als wijkcentrum. Er maken dus ook andere groepen van de Branding gebruik. Zo is er op donderdagmorgen een gezellige drukke koffiemorgen voor en door buurtbewoners (met een heuse Wii Bowlingcompetitie). Een echt ontmoetingscentrum dus!

Er zijn 3 computers aanwezig om te Counterstriken, Minecraften of huiswerk te maken. Er is een Playstation 5 en 4 met o.a. Fifa '23, Tekken 6, Rocket League en nog meer games maar ook diverse kaart- en bordspellen.

De pooltafel is altijd goed bezet, evenals de tafeltennistafel. Durf jij het op te nemen tegen onze kampioenen? Voor wie lekker creatief wil zijn staat er een kast vol met knutselspullen. Ook staat er een gloednieuwe Simracer. Stap in en scheur weg.

Eens in de drie maanden vindt er een speciale activiteit plaats, zoals een poolcompetitie, tafelvoetbaltoernooi of een ‘Fifa-contest’.

Voor meer informatie kun je in één van de jongerencentra terecht, op onze facebookpagina's of via jw@welzijnmiddelburg.nl

Activiteiten in Wijkcentrum De Branding