Update Welzijn Middelburg & coronavirus

30 oktober 2020

Bereikbaarheid
Naar aanleiding van de door de overheid verscherpte maatregelen werken onze medewerkers, voor zover mogelijk, nog steeds vanuit huis. Hierdoor is ons algemene telefoonnummer zeer beperkt bereikbaar. Daarnaast is ons kantoor op dit moment alleen op afspraak te bezoeken.

Heeft u een dringende vraag, neem dan contact op via e-mail of het mobiele telefoonnummer van één van onze medewerkers. Alle contactgegevens vindt u hier.

Samen Actief
De buurtcoaches van Samen Actief organiseren binnen de mogelijkheden nog steeds zoveel mogelijk activiteiten in de buurt. Op hun Facebook pagina vindt u actueel aanbod en mogelijkheid tot inschrijven.

Jongerencentra
De jongerencentra (De Poort, 2nd Base en De Branding) zijn zeer beperkt geopend voor maximaal 2 personen. Meer informatie vindt u hier.

De Spot
Poppodium De Spot is beperkt geopend voor maximaal 30 personen. Een aantal evenementen is daarom uitgesteld of verplaatst. Voor actuele informatie raadpleegt u de website van De Spot.

Samen Vrijwillig
Door de aangescherpte maatregelen en huidige ontwikkelingen worden veel geplande activiteiten, bijvoorbeeld de Vrijwilligersmarkt, nu online aangeboden. Bekijk ons Activiteitenoverzicht voor het aanbod.