Markt Middelburg

Zaterdag 18 mei 2019

27 maart 2019

Na de vooraankondiging van afgelopen 4 februari, nodigen we jullie hierbij graag uit om deel te nemen aan de Vrijwilligersmarkt Middelburg! 

Aanleiding
De Vrijwilligersmarkt Middelburg vindt plaats naast de jaarlijkse Vrijwilligersmarkt die we op de HZ University of Apllied Sciences organiseren (in samenwerking met de HZ en het Vrijwilligerspunt Vlissingen).
Een aantal vrijwilligersorganisaties hebben bij ons aangegeven graag weer een Middelburgse variant te willen. We hebben samen met hen een werkgroep gevormd en daarmee de Vrijwilligersmarkt Middelburg voorbereid.
 
Doel
Op de Vrijwilligersmarkt Middelburg kunnen organisaties, stichtingen, verenigingen en initiatieven zich presenteren aan het publiek. Je kunt er vrijwilligers werven, maar zeker ook je naamsbekendheid vergroten. Het criterium om als organisatie deel te kunnen nemen aan de Vrijwilligersmarkt Middelburg is dat je je belangeloos voor het algemeen nut inzet.
 
Aanmelden

  • We zien je aanmelding graag uiterlijk 1 april tegemoet, via het online aanmeldformulier;
    KLIK HIER.
  • Er is plaats voor zo'n 70 organisaties. Mocht het storm lopen met de aanmeldingen, dan geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt!
  • Deelname is kosteloos. We bieden je graag een partykraam aan. Wanneer je liever zelf een eigen tent o.i.d. wilt gebruiken, kan dat ook. Wel vragen we je om dit verder te omschrijven in het digitale aanmeldformulier. 

Mocht je vragen hebben, dan kun je daarvoor terecht bij Rianne: r.hacking@welzijnmiddelburg.nl of 0118-727027.
 
Heel graag tot 18 mei!

Vriendelijke groeten, namens de werkgroep Vrijwilligersmarkt Middelburg 2019,
 
Franca Beirnaert - Zorgstroom
Petra van Eenennaam - Home-Start Walcheren
Rianne Hacking - Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig (Welzijn Middelburg)
Tineke Jager - SVRZ, 't Gasthuis
Richard Jansen - Stichting Chocolate Lovers
Peter van Keulen - Amnesty International
Mariske Smits - Maatschappelijk Werk Walcheren

 

De Vrijwilligersmarkt Middelburg wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Middelburg.