Tijdveiling Hart voor Elkaar

Mooie belevenissen in ruil voor je tijd

15 oktober 2022

De Tijdveiling gaat helaas NIET door. We hebben te weinig aanmeldingen ontvangen om het door te kunnen laten gaan en het bieden op een goede manier te kunnen laten verlopen.
We beraden ons op dit moment over een eventueel vervolg. We houden jullie op de hoogte! 

Doe mee met dit hartverwarmende evenement! 
Op donderdag 24 november organiseren we de Tijdveiling ♥ voor elkaar in het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg. Op deze avond veilen we 27 mooie uitjes en belevenissen. Niet voor geld, maar voor tijd.

Is jouw bod het hoogste? Dan is het veilingitem voor jou. De tijd die je geboden hebt, ga je op een later moment (verspreid over 2023) inzetten als vrijwilliger. Met jouw hulp bij een project of klus in een maatschappelijke organisatie in Middelburg maak je anderen blij! En jezelf ook, want er is zoveel leuks te doen! Laat je inspireren door de voorbeelden op deze pagina.

Hieronder vind je een overzicht van de veilingitems, neem gauw een kijkje. Er zijn ook groepsitems, waar je samen met je vrienden, collega´s, bedrijf, gezin, familie, klas, sportteam op kunt bieden.

Bieden kan op donderdagavond 24 november tijdens de feestelijke veilingavond. Live in het Zeeuws Veilinghuis in Middelburg of telefonisch vanuit thuis. Veiling 1 (de groepsitems) is van 17.15 tot 18.30 uur (met een broodje) en veiling 2 (de individuele items) is van 20.00 tot 21.15 uur. Wil jij meebieden? Dan ontvangen we graag je aanmelding via vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl of 0118-727027 (ma t/m do).  Geef bij je aanmelding s.v.p. aan of je naar veiling 1 of 2 wil komen. Aanmelden kan tot uiterlijk 21 november. Meld je s.v.p. tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt.  

Niet alleen het veilingitem is een mooie belevenis, ook in het vrijwilligerswerk beleef je van alles! Met alle hoogste bieders maken we na de veiling een persoonlijke afspraak. We bespreken waar je interesses en talenten liggen, bij welke organisatie(s) dat aansluit en wanneer je je uren gaat inzetten. Op deze pagina vind je filmpjes met voorbeelden en informatie over projecten, activiteiten en vacatures. 

Doe je al vrijwilligerswerk? Van harte welkom om ook mee te bieden bij de Tijdveiling. Dit gaat dan wel om extra uren, bovenop de inzet die je al toont.

Tijd doneren kan ook :) Stel je geen prijs op een van de veilingitems, maar wil je wel graag een aantal uur helpen als vrijwilliger? Doneer je tijd, klik hier of bel (ma t/m do) 0118 - 727 027.

Meer informatie over de Tijdveiling ♥ voor elkaar kun je in dit filmpje bekijken en hier lezen. 

Bekijk hieronder het overzicht van de veilingitems. Graag bedanken we alle betrokken ondernemers voor het kosteloos beschikbaar stellen van de veilingitems! 

Overzicht veiling items

Item 1: 1 Overnachting in de Koepoort Appartementen
Overnachten in de enige overgebleven stadspoort uit 1735, dat is een unieke ervaring. Je vindt de Koepoort aan de rand van het historische centrum van Middelburg. Je mag gezellig iemand meenemen: Appartement de Koepoort biedt een overnachting met ontbijt voor 2 personen, in het midden- of laagseizoen en buitenom de feestdagen. 

Mogelijk gemaakt door: B&B ’t Poorthuys & de Koepoort Appartementen
www.koepoort.com 

Dit item is voor 2 personen, waarvan 1 persoon min. 18 jaar of ouder is. Datum in overleg.

Item 2: Meerijden in Amerikaanse Muscle Car
Heb je wel eens in een Amerikaanse Muscle Car meegereden? Arjan Kranenburg neemt je graag mee in zijn Dodge Charger SRT8. Misschien heb je binnenkort wel een gala of andere speciale gelegenheid waar je in stijl naartoe gereden wil worden? Of lijkt een mooie toer rit door het Zeeuwse landschap je leuk? Samen met Arjan bespreek je een leuke invulling van de autorit. Je mag iemand meenemen, er is plek voor 3 personen.

Mogelijk gemaakt door: Arjan Kranenburg
www.trouwautozeeland.nl/dodge-charger-srt8

Datum in overleg. Tijdsduur van de autorit ongeveer 2 uur.

Item 3: Droombaan voor 1 dag: koken met Mart bij Restaurant Scherp
Heb jij altijd al eens een dag willen meelopen in de keuken van een toprestaurant? Dit is je kans! Mart en zijn team nodigen je uit om een dag mee te draaien en voor 1 dag je droombaan te beleven.

Mogelijk gemaakt door: Restaurant Scherp
www.restaurantscherp.nl

Dit item is voor 1 persoon vanaf 18 jaar. Datum in overleg.
 

Item 4: Verwendag met fotoshoot voor 2 personen
Diverse ondernemers werken samen om jou een heerlijke dag te bezorgen. Je mag iemand meenemen! Met z'n tweetjes brengen jullie een bezoek aan modewinkel Bomont, waar jullie stylingadvies en twee cadeaubonnen ter waarde van 30 euro krijgen waarmee jullie leuke items kunnen uitzoeken. Met z'n tweetjes gaan jullie daarna naar kapsalon Take Off waar jullie haar geknipt wordt én mooi in model gebracht wordt voor de foto's. Daarna zijn jullie welkom bij Skin Care Middelburg voor prachtige, minerale make-up. De dag eindigt met een fotoshoot door fotograaf Martijn Fincke (Inglourious Fiction). 

Mogelijk gemaakt door: Kapsalon Take Off, Inglourious Fiction, Bomont en Skin Care Middelburg. 
www.kapsalon-takeoff.nl, www.inglouriousfiction.nl, www.bomont.nl, www.skincaremiddelburg.nl

Dit item is voor 2 personen, waarvan 1 persoon vanaf 18 jaar. Datum in overleg.

Item 5: Muziekavond in de Oostkerk 
In de prachtige Oostkerk beleef je een mooie muziekavond. Je krijgt 2 vrijkaartjes voor het concert van Anneke Giersbergen op 27 januari 2023. Anneke Giersbergen brengt met deze vierde theatertournee een prachtige ode aan Kate Bush. 

Zangeres Anneke van Giersbergen heeft een van de meest veelzijdige stemmen van Nederland: krachtig én kwetsbaar. Ze werd bekend als frontvrouw van The Gathering en inmiddels heeft ze al vele jaren een succesvolle solocarrière. We wensen je een mooie avond!

Mogelijk gemaakt door: de Oostkerk
www.deoostkerk.nl

Dit item is voor 2 personen. Datum: 27 januari 2023 om 20.00 uur.

Item 6: Droombaan voor 1 dag - bij de Drvkkery
Heb jij altijd al eens een dag willen meelopen bij de Drvkkery? Dit is je kans! Het team van de Drvkkery nodigt je uit om een dag mee te draaien en voor 1 dag je droombaan te beleven.

Mogelijk gemaakt door: de Drukkery
www.drukkerijmiddelburg.nl

Dit item is voor 1 persoon vanaf 16 jaar. Datum in overleg.

Veilingitem 7

Item 7: Een cartoon van Cor de Jonge
Cor de Jonge is cartoonist. Je kent zijn werk misschien vanuit de PZC, waarvoor hij al meer dan dertig jaar tekeningen maakt waarin hij reageert op de Zeeuwse actualiteit. Hij werkt daarnaast voor muziekblad SoundZ en maakt ook illustraties in opdracht. 

Lijkt het jou leuk om een originele ingelijste cartoon van Cor aan je muur te kunnen hangen? Cor biedt aan dat je een cartoon mag uitkiezen tijdens een kop koffie.  

Mogelijk gemaakt door: Cor de Jonge

Datum in overleg.

Item 8: Droombaan voor 1 dag: Bij de politie
Heb jij altijd al eens een dag willen meelopen bij de politie? Dit is je kans! Het basisteam Walcheren nodigt je uit om een dag mee te draaien en voor 1 dag je droombaan te beleven.

Mogelijk gemaakt door: Politie | Zeeland - West-Brabant
www.politie.nl

Minimumleeftijd is 18 jaar. Voorafgaand vindt een screening plaats. Datum in overleg.

Item 9: Een heerlijke massage 
Sylvia biedt je een massagebehandeling aan. De aromatouchtherapy is zacht, gebeurt in stille verbinding en is gericht op diepe ontspanning van binnenuit. Bij deze behandeling van in totaal 1 uur, wordt gebruik gemaakt van een serie zuivere etherische oliën van dõTERRA. 

Sylvia biedt haptonomische begeleiding, verlies en rouw begeleiding, zwangerschapsbegeleiding voor stellen en aromatouchtherapy.

Mogelijk gemaakt door: Vivre Haptonomie, begeleiding bij het leven en bij verlies en rouw
www.vivrehaptonomie.nl

Dit item is voor 1 persoon vanaf 10 jaar (met toestemming van ouders). Datum in overleg.

Veilingitem 10

Item 10: Droombaan voor 1 dag - journalist
Heb jij altijd al eens een dag mee willen lopen met een journalist van een groot dagblad? Dit is je kans! De redactie van de PZC nodigt je uit om een dag op pad te gaan met journalist Maurits Sep en voor 1 dag je droombaan te beleven.

Mogelijk gemaakt door: PZC
www.pzc.nl

Dit item is voor 1 persoon vanaf 15 jaar. Datum in overleg.

Item 11: Leefstijl en voedingsanalyse óf vitaliteitscheck
Voluit Vitaal biedt je een Leefstijl en voedingsanalyse of een vitaliteitscheck. Bij een leefstijl- en voedingsanalyse kijk je samen naar je fysieke balans m.b.t. je vitaliteit, zoals voeding, beweging, slaap, ontspanning. Bij de vitaliteitscheck wordt gekeken naar de balans op het gebied van mentale, sociaal-emotionele en zinsgevingsaspecten en je eigen regie. 

Ciska is Verpleegkundig Integraal Leefstijl en Vitaliteitscoach. Tijdens een telefonisch kennismakingsgesprek inventariseert Ciska je wensen en doelen en plannen jullie een gesprek. 

Mogelijk gemaakt door: Voluit Vitaal 
www.voluitvitaal.nl

Minimumleeftijd is 21 jaar. Datum in overleg.

Item 12: Droombaan voor 1 dag - op de basisschool
Heb jij altijd al eens een dag willen meelopen op een basisschool? Dit is je kans! De teams van basisschool De Lonneboot en basisschool 't Vierschip nodigen je uit om een dag mee te draaien en voor 1 dag je droombaan te beleven.

Mogelijk gemaakt door: Teams van basisscholen De Lonneboot en 't Vierschip (Archipelscholen)
www.archipelscholen.nl/lonneboot en www.archipelscholen.nl/vierschip

Datum in overleg.

Item 13: Overnachting bij Bruno en ontbijtje bij Roos voor 2 personen
Laat je verrassen door de eigenzinnige kamers bij hotel Bruno in het centrum van Middelburg. Je mag gezellig iemand meenemen: Hotel Bruno biedt een overnachting voor 2 personen in het midden- of laagseizoen en buitenom de feestdagen. De volgende ochtend kunnen jullie gaan genieten van een ontbijtje bij Roos, op 3 minuten wandelen van het hotel.  

Mogelijk gemaakt door: Hotel Bruno en Roos Espressobar
www.hotelbruno.nl en @roos_espressobar

Dit item is voor 2 personen, vanaf 18 jaar. Datum in overleg. 

 

Veilingitem 14

Item 14: Diner voor 2 personen met burgemeester Harald Bergmann
Lijkt het je leuk om in gesprek te gaan met burgemeester Harald Bergmann over wonen, werken en vrijwilligerswerk in jouw stad Middelburg? Gemeente Middelburg biedt voor 2 personen een etentje aan met de burgemeester. 

Mogelijk gemaakt door: Gemeente Middelburg
www.middelburg.nl

Datum in overleg.

Groepsitems

Uren bieden samen met je collega's, vriendengroep, gezin, familie, klas, sportteam, bedrijf? Dat kan, hieronder vind je de veilingitems voor groepen. Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren. 

Groepsitem 1: Stadswandeling met Edwin Mijnsbergen met drankje en borrelhapje
Edwin Mijnsbergen deelt tijdens deze rondwandeling met vragenuurtje graag mooie en unieke spots in Middelburg, exclusief met jou en je gezelschap. Jullie ronden gezellig af met een drankje en bittergarnituur bij Café Bommel.

Mogelijk gemaakt door: Edwin Mijnsbergen (Wij zijn de stad) en Café Bommel.
www.wijzijndestad.com en www.cafebommel.nl

Dit item is voor een gezelschap van max. 10 personen vanaf 18 jaar. Datum in overleg.
Inzet van de uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren. 

Groepsitem 2: Teamcoaching door Christine Bender 
Christine Bender biedt voor bedrijven een teamcoaching aan. Een hele dag ga je aan de slag met je team en dan met een doel, dat voor jullie heel belangrijk is. Willen jullie een hechter team worden? Willen jullie meer lef hebben, om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Of willen jullie elkaars kwaliteiten beter leren kennen en daardoor beter kunnen communiceren? Alles kan, want dat is precies het leuke aan een teamcoaching. Christine zal jullie in een kennismakingsgesprek naar jullie teamdoel vragen en dan een programma op maat ontwerpen. Haar aanpak is fris en enthousiast, maar tegelijkertijd gaat ze echt de diepte in, zodat jullie team een enorme stap vooruitgaat. Zin in?

De coaching duurt een hele dag, start met een kennismaking en een follow-up gesprek of mail met handvaten voor de volgende stappen. 

Mogelijk gemaakt door Christine Bender Coach & Public Speaker
www.christinebendercoaching.com

Dit item is voor bedrijf, voor een team van max. 10 personen. Datum in overleg.
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen.
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren. 

Veilingitem groepen 3

Groepsitem 3: Sportles naar keuze voor je eigen gezelschap
Midden in het centrum van Middelburg vind je boutique gym The Health Garage. Een prachtige plek om te ontspannen en op te laden. Geniet exclusief met jouw eigen groep van een les naar keuze: Yoga, Essentrics, Dance of Barre-workout. En praat na afloop even gezellig met elkaar na bij een kop verse thee of koffie.

Een heerlijke belevenis samen met jouw groep, bijvoorbeeld je vrienden, familie, medestudenten of collega's!

Mogelijk gemaakt door: The Health Garage
www.thehealthgarage.nl

Dit item is voor een gezelschap van max. 8 personen vanaf minimaal 16 jaar.
Datum in overleg.

Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 4: Bedrijfsfilm 
Mighty Impulse Media biedt voor bedrijven een bedrijfsfilm aan van 1 minuut. Een waardevol product waarbij jullie product- of dienstverlening mooi in beeld wordt gebracht. Fijn om te kunnen delen met jullie klanten of bezoekers!

Mighty Impulse Media is een Zeeuws bedrijf, gespecialiseerd in het maken van video en films. Met goed gekozen muziek en een authentiek verhaal maken zij video’s die de aandacht van het publiek grijpen én vasthouden. Kijk hier voor een voorbeeld van een korte bedrijfsfilm. 

Mogelijk gemaakt door: Mighty Impulse Media
www.mightyimpulsemedia.nl 

Dit item is voor een bedrijf. Datum in overleg. De opname duurt 2 uur.
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 5: Workshop zang
Marjon van Iwaarden is professioneel zangeres en zang-stem coach. Ze verzorgt voor jullie groep een workshop op maat, passend bij jullie wensen. Mogelijk is samen zingen, uitleg van de zangtechniek, gebruik van de stem als communicatiemiddel. 

Leuk om samen met je vriendengroep te doen, of met een deel van jullie koor of als teambuildingsactiviteit voor jullie bedrijfsteam! De workshop duurt twee uur en is bij jullie thuis, in jullie clubgebouw of op jullie kantoor. 

Mogelijk gemaakt door: Marjon van Iwaarden
www.marjonvaniwaarden.com  

Dit item is voor een groep van maximaal 20 personen vanaf 16 jaar. Datum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 6: Preview en rondleiding Zeeuws Veilinghuis
Exclusief voor jullie gezelschap verzorgt het Zeeuws Veilinghuis een preview voor een veiling naar keuze. Jullie krijgen een ontvangst met een korte presentatie over het veilinghuis en een rondleiding. Jullie krijgen uitleg over hoe het kopen op een veiling in zijn werk gaat en waar je op moet letten. Iedereen krijgt een catalogus mee. 

Een unieke beleving voor jullie gezelschap, bijvoorbeeld een familie- of vriendengroep of een bedrijfsteam. 

Mogelijk gemaakt door: Zeeuws Veilinghuis
www.zeeuwsveilinghuis.nl  

Dit item is voor een groep van maximaal 12 personen. Datum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Veilingitem groepen 7

Groepsitem 7: Etentje voor je eigen gezelschap
Diverse ondernemers bieden jullie de ingrediënten voor een verzorgde avond bij een van jullie thuis of op het werk: een vleespakket, salades, stokbrood, sauzen, frisdrank, een mooi tafelkleed en servetten. Alles wat je nodig hebt voor een leuk etentje met jullie groep! Afhankelijk van jullie wensen wordt het een pakket voor een BBQ of koud buffet.

Maak er een gezellige avond van samen met je buren, of vrienden, familie, collega's!

Mogelijk gemaakt door: Keurslagerij Mol, Albert Heijn Veerse Poort en Sligro
www.molmiddelburg.keurslager.nlwww.ah.nl en www.sligro.nl

Dit item is voor een groep van maximaal 10 personen. Datum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 8: Workshop graffiti
Leef je uit tijdens deze workshop graffiti door Bart van Kervinck van Zeeland Graffiti. In overleg gaan jullie een kunstwerk maken op een (legale) muur of op een grote plaat. Jullie maken eerst een schets en daarna ga je aan de slag met de spuitbussen. 

Bart ontdekte graffiti op zijn 16e en heeft inmiddels van zijn hobby zijn werk gemaakt. Hij verzorgt muurschilderingen, workshops en evenementen. Met Zeeland Graffiti wil Bart de graffiti cultuur in Zeeland stimuleren, legale plekken creëren en het straatbeeld opleuken. 

Mogelijk gemaakt door: Zeeland Graffiti
www.zeelandgraffiti.nl/workshops

Dit item is voor een groepje van 3 personen vanaf 10 jaar. Datum in overleg in voorjaar 2023. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 3 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 9: Workshop rappen met Cycz
Willen jullie werken aan je rap skills samen met rapper Cycz? Jullie krijgen een exclusieve workshop van 2 uur door Cycz, in poppodium de Spot in Middelburg. Samen met Cycz gaan jullie in gesprek over jullie dromen, ambities, de toekomst. Dit verwerk je in een woordrap. Cycz helpt je om je skills te verkennen en verdiepen.

Mogelijk gemaakt door: Rapper Cycz (Bram Mvambanu) en Poppodium de Spot
Insta: @cyczz en www.despotmiddelburg.nl

Dit item is voor een groep van 4 tot 8 personen vanaf 14 jaar. Datum in overleg.
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 4 mensen.
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.

Groepsitem 10: Kunstcadeaubon van CBK Bedrijfsexposities
De kunstuitleen maakt kunst bereikbaar voor iedereen! Speciaal voor bedrijven is er CBK Bedrijfsexposities. Kunst maakt van jullie organisatie een aangename plek om te werken, te vergaderen en bezoekers te ontvangen. Kunst motiveert, inspireert en zorgt ervoor dat de medewerkers de werkomgeving positief waarderen.

CBK Zeeland biedt jullie groep een cadeaubon voor een bedrijfsexpositie. Met deze bon kunnen 2 kunstwerken worden geleend tot een waarde van € 2.500,- voor de periode van 6 maanden. Hierbij is het installeren* van de kunstwerken door een medewerker van CBK Zeeland en de gratis bruikleen van 2 ophangsystemen inbegrepen. Als het cadeau-abonnement na afloop van de overeengekomen periode wordt omgezet in een regulier abonnement voor bedrijven, dan ontvangt jullie organisatie ook nog een 10% korting op de eerste jaarfactuur*.
*) exclusief transportkosten

Mogelijk gemaakt door: CBK Zeeland
www.cbkzeeland.nl

Dit item is voor een bedrijf, stichting of school. Startdatum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 11: Kijkje achter de schermen bij de PZC
De redactie van de PZC verzorgt exclusief voor jullie gezelschap een kijkje achter de schermen. De hoofdredacteur en lezersredacteur vertellen over hun werk, over de krant, de website en podcasts. Een bijeenkomst van 2 uur, inclusief een korte rondleiding op de redactie. 

Een unieke beleving voor jullie gezelschap, bijvoorbeeld een bedrijfsteam, een gezin, familie- of vriendengroep.

Mogelijk gemaakt door: PZC
www.pzc.nl

Dit item is voor een groep van maximaal 5 personen vanaf 18 jaar. Datum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Groepsitem 12: WoW Walkshop
Als je wandelmomenten en andere vitabreaks integreert in je werk, verhoog je de energie, kom je sneller tot de kern, verbeter je de focus, verhoog je de creativiteit en werk je ook nog eens aan je gezondheid en de duurzame inzetbaarheid van het team. Een minder vol hoofd, meer grip op stress en met energie naar huis aan het einde van je werkdag. 

Wil je dit eens ervaren samen met je team? Vitaliteitscoach Peter van Lit biedt jullie een WoW (Wandelen onder Werktijd) Walkshop aan. Tijdens een actieve wandelsessie van 1,5 uur in de omgeving van je werkplek deelt Peter van Lit praktische en vitale inzichten hoe je het wandelen onder werktijd kunt integreren binnen je werk.

Peter van Lit is een bevlogen vitaliteitsprofessional die met aandacht voor energie, motivatie en veerkracht, mensen fysiek en mentaal in beweging zet. 

Mogelijk gemaakt door: Peter van Lit
www.petervanlit.nl

Dit item is voor een bedrijf, voor een team van maximaal 20 personen. Datum in overleg. 
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Veilingitem groepen 13

Groepsitem 13: Een rondvaart en een drankje met iets lekkers in Middelburg
Sinds 2004 organiseren Roland en Marleen van Banning rondvaarten door het mooie Middelburg. Tijdens de rondvaart worden jullie meegenomen langs de mooie grachtengordel, de passantenhaven tot in het stadshart van Middelburg. Onderweg vertelt de kapitein jullie alles over het ontstaan van de stad, haar rijke geschiedenis en de monumentale panden.

Na de rondvaart sluiten jullie gezellig af bij De Houttuinen onder het genot van een drankje met iets lekkers.

Mogelijk gemaakt door: Rondvaart Middelburg en De Houttuinen
www.rondvaartmiddelburg.nl en @houttuinen_kloveniersdoelen

Dit item is voor een groep van maximaal 10 personen. Datum in overleg.
Inzet uren vrijwilligerswerk graag door minimaal 5 mensen. 
Bied jullie totaal aantal uren: aantal personen x aantal uren.  

Tijd doneren

Geen item, maar wel graag je tijd delen? Stel je geen prijs op een van de veiling items, maar wil je wel graag een aantal uren helpen als vrijwilliger? Kies dan voor Tijd doneren.

Tijd doneren

Tijd doneren: Doneer een aantal uren
Wil je geen veilingitem, maar je wel inzetten voor een maatschappelijke organisatie? Doneer dan tijd.

Dit item is individueel én voor groepen. Datum in overleg.
Wil je tijd doneren? Klik hier  

Samen maken we Middelburg nog mooier!


Met warme dank aan jou voor het delen van je tijd. Bekijk hier de Inspiratiepagina Vrijwilligerswerk.

En ook een groot dank je wel aan alle betrokken ondernemers en organisaties die de veilingitems kosteloos beschikbaar stellen en aan het Zeeuws Veilinghuis voor de gastvrijheid en medewerking aan de Tijdveiling.

Tijdveiling logo's ondernemers