Lucas Meijs

Hoogleraar vrijwilligerswerk Lucas Meijs gaat in gesprek met vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden van vrijwilligersorganisaties

03 november 2020

Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig organiseert een webinar-serie van 3 delen samen met hoogleraar vrijwilligerswerk Lucas Meijs (Rotterdam School of Management – Erasmus Universiteit). Op donderdag 26 november om 19.00 uur gaat hij graag in gesprek met Middelburgse/Walcherse vrijwilligersorganisaties over het 3e thema:

Het nieuwe besturen; hoe bestuur je in 4 uur per week?
Klik hier om de online inleiding te bekijken.
Lucas deelt in deze inleiding tips hoe je als bestuurslid tijd kunt besparen, door opstapelen van functies te vermijden bijvoorbeeld, door online oplossingen te bedenken en door samen te werken en een netwerkgroep aan je vereniging te verbinden.  

We nodigen bestuursleden en vrijwilligerscoördinatoren van harte uit om deel te nemen aan de online bijeenkomst op 26 november en samen met Lucas en ons verder te praten over dit thema. Meld je s.v.p. aan via vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl of 06- 5165 1962. Je ontvangt dan van ons de bijpassende link om deel te kunnen nemen aan de online bijeenkomst.

Deel 1 en 2 van de webinar serie terugkijken / lezen
Op 24 september en 27 oktober hebben we met Lucas Meijs online live gepraat over de eerste twee thema's: Hoe ben je voorbereid op grote, onverwachte gebeurtenissen? En hoe maak je je vrijwilligerswerk virtueler? De opnames en het verslag van deze webinars vind je op het Kennisplatform voor vrijwilligers, klik hier.