Afbeelding van laptop en kopje koffie

Ideeën uitwisselen

18 mei 2020

Ben je vrijwilligerscoördinator en lijkt het je fijn om met andere coördinatoren van gedachten te wisselen over hoe om te gaan met de versoepelingen en voorbereidingen voor een voorzichtige opstart de komende maanden? Hoe start iedereen het vrijwilligerswerk weer op, hoe organiseer je het op 1,5 meter, hoe houd je rekening met de persoonlijke situatie en wensen van vrijwilligers, hoe waarborg je de naleving van de nodige maatregelen, wat zijn belangrijke aandachtspunten in de communicatie met en begeleiding van vrijwilligers?

Op maandag 25 mei (geannuleerd) en donderdag 28 mei van 10.00 – 11.00 uur organiseert Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig online gesprekken in kleine groepjes van 4, waarbij jullie met elkaar in gesprek kunnen gaan hierover en ideeën kunnen uitwisselen. Op 28 mei gaat het specifiek over vrijwilligerswerk in de sector Zorg & welzijn.

We gebruiken hiervoor Jitsi meet. Je hoeft geen account aan te maken, je krijgt 15 minuten voor tijd een uitnodiging van ons per mail. Als je op de link in de uitnodiging klikt, zit je direct in het gesprek. Wij zorgen voor de begeleiding van het gesprek en maken aantekeningen.

Wil je graag meedoen?
Meld je s.v.p. aan via een mailtje aan Janneke (j.nijssen@welzijnmiddelburg.nl)
En mocht je geen gelegenheid hebben om op deze data mee te praten: de ideeën die in de gesprekken naar voren komen, delen we in een infomail en op onze website.