Een warm dank je wel

Vanaf 7 december start de campagne

07 december 2020

Dank je wel!

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag.
Een mooi moment om vrijwilligers te bedanken!
Dit doen we met de campagne “Een warm dank je wel”.
 

Hieronder lees je alle informatie over de campagne, onderverdeeld in:
1. Ben jij zelf vrijwilliger?
2. Wil je graag een vrijwilliger bedanken?
3. Wil je graag je vrijwilligersteam bedanken?

Dit jaar organiseren we een coronaproof editie van de campagne.
Hopelijk kunnen we elkaar bij de volgende editie weer in groepen ontmoeten.
 

Een warm dank je wel voor alle vrijwilligers in de gemeente Middelburg!

 

 

1. Ben jij zelf vrijwilliger? Graag bedanken we je met de volgende attenties!


Bedankfilm en posters
Vanaf maandag 7 december kun je hier ons bedankfilmpje bekijken voor alle vrijwilligers die zich inzetten in de gemeente Middelburg. En als je in de week van 7 december door Middelburg fietst of rijdt kom je grote bedankposters tegen!

Vrijwilligersglossy “Samen”
Samen met een fantastisch team van vrijwillige gastredacteuren en gastfotografen hebben we een nieuwe editie van de Vrijwilligersglossy gemaakt. Bomvol mooie foto’s en portretten van Middelburgse vrijwilligers. Om jullie te bedanken voor jullie inzet én om aan de lezers te laten zien wat jullie allemaal doen. De glossy laat zien dat vrijwilligerswerk heel divers is en dat er voor iedereen mogelijkheden zijn om vrijwilligerswerk te doen.

De Vrijwilligersglossy vind je vanaf 7 december in de ZB (Kousteensedijk 7) en je kunt de glossy ook online lezen, klik hier.
Daarnaast kun je de glossy – als de coronamaatregelen het toelaten - de komende maanden tegenkomen op leestafels bij kappers, huisartsen, horeca en scholen in Middelburg.

Meer leuks over de glossy zoals lanceringsfilmpjes en de samenstelling van het redactieteam lees je hier.

Cadeaubon voor Club Cinema 
Deze actie vervalt helaas vanwege de coronamaatregelen. Je kunt je wel aanmelden - zolang de voorraad strekt - voor een Picl cadeaubon waarmee je thuis een film kunt kijken. Je kunt je hiervoor tot uiterlijk 21 december aanmelden via dit online formulier of via 06 - 8221 8168 (ma, wo, vr). 

Waarderingsbezoeken vrijwilligersorganisaties
Ieder jaar brengen we in december waarderingsbezoeken aan vrijwilligersorganisaties. Door de coronamaatregelen gaat dat dit jaar niet. Maar we gaan wel een aantal organisaties verrassen! In de week van 7 december brengen wij met ons team bij een aantal locaties van zorgorganisaties in Middelburg een verrassingspakket van Chocolate Lovers langs. Iets lekkers voor bij de koffie, om vrijwilligers, (zorg)medewerkers en bewoners een steuntje in de rug te geven tijdens deze coronaperiode.

 

2.Wil jij graag een vrijwilliger bedanken?

Ken jij een vrijwilliger die zich inzet in de gemeente Middelburg, die je graag wil bedanken?

Bedankkaartjes
We hebben mooie bedankkaartjes gemaakt. Leuk om te geven of op te sturen aan een vrijwilliger die je graag wil bedanken. De kaartjes kun je vanaf 7 december gratis ophalen in de ZB (Kousteensedijk 7).

Cadeaubon voor een filmavond thuis
Je kunt de vrijwilliger die je wil bedanken, ook aanmelden voor een mooie attentie. In samenwerking met Cinema Middelburg geven we 50 cadeaubonnen weg voor een filmavondje thuis op de bank. Met deze cadeaubon kan de vrijwilliger een film kiezen uit het online film aanbod van Picl, via Cinema Middelburg.

Je kunt per persoon vanaf maandagochtend 7 december maximaal 1 vrijwilliger aanmelden zolang de attenties beschikbaar zijn en tot uiterlijk 21 december. Vul s.v.p. dit online formulier in om de vrijwilliger aan te melden die jij graag wil bedanken. Telefonisch aanmelden kan ook, via 06 – 8222 7382.


 

3.Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden, willen jullie graag je vrijwilligers bedanken?

We hebben weer mooie bedankkaartjes gemaakt die jullie aan jullie vrijwilligers in Middelburg / Walcheren kunnen geven of sturen. Stuur uiterlijk 21 december een mailtje naar vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl of bel 06 – 5165 1962 en vermeld s.v.p. het gewenste aantal kaarten en je postadres. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij bezorgen dan de kaartjes bij jou en vervolgens kun je ze zelf opsturen naar of geven aan jullie vrijwilligers. 


 

Een warm dank je wel en veel plezier
Met de campagne ‘Een warm dank je wel’, bedanken we alle vrijwilligers voor hun inzet voor het vrijwilligerswerk in en om onze mooie stad. 'Een warm dank je wel' wordt georganiseerd door Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg in samenwerking met de gemeente Middelburg.

Lees hier de actievoorwaarden voor Een warm dank je wel 2020.

We bedanken je voor je inzet als vrijwilliger en wensen je veel plezier!
Vragen over de actie zijn welkom op vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl
06 – 5165 1962 | 06 – 8222 7382 | 06 – 8221 8168

Sacha, Rianne, Eline en Janneke
Team Samen Vrijwillig, Welzijn Middelburg