Een warm dank je wel voor alle vrijwilligers die Middelburg rijk is

06 december 2018

Op 7 december is het Nationale Vrijwilligersdag. Een mooie dag om alle vrijwilligers in Middelburg te bedanken voor hun inzet. Dit doen we met de campagne  'Een warm dank je wel', met de volgende onderdelen: 

Online vrijwilligerstijdschrift
Om alle vrijwilligers die zich in en om Middelburg inzetten te bedanken, hebben we een online vrijwilligerstijdschrift samengesteld. Dit hebben we samen gedaan met veel vrijwillige gastredacteuren en -fotografen. In het tijdschrift zijn bedankjes aan vrijwilligers te lezen en worden diverse soorten vrijwilligerswerk in columns, vrijwilligersportretten en foto's belicht. Klik hier om het tijdschrift te lezen. 

Vrijwilligers Koffietijd
Via vrijwilligerscoördinatoren en sociale media zijn Middelburgse vrijwilligers uitgenodigd om bij 'Vrijwilligers Koffietijd' te zijn op vrijdagochtend 7 december. Zo'n 90 vrijwilligers worden getrakteerd op een mooie lezing en koffie en gebak. Het maximum aantal deelnemers was in enkele dagen al bereikt.

Waarderingsbezoeken aan vrijwilligersorganisaties
Jeannette Krieger (Ambassadeur Vrijwilligerswerk Middelburg), Cees Lodder (wethouder gemeente Middelburg) en Aschwin van den Abeele (directeur-bestuurder Welzijn Middelburg) leggen vrijdagmiddag samen met ons waarderingsbezoeken af aan 4 vrijwilligersorganisaties. We nemen gebak mee om de in totaal 120 aanwezige vrijwilligers te bedanken voor hun inzet.

We gaan er een feestelijke en warme dag van maken!

Inmiddels kijken we terug op een hele fijne dag. Mooie ontmoetingen met in totaal zo'n 200 vrijwilligers. Wat fijn om jullie vandaag te kunnen bedanken voor jullie vrijwillige inzet! 

Terre des Hommes, Hart voor de Zorg, Kledingbank Zeeland en Zeeuws Archief: bedankt voor de gastvrijheid vanmiddag! Vanochtend genoten van een inspirerende lezing door Christine Bender (dank je wel Christine!). En wat fijn dat onze zelfgebakken taarten na de lezing in de smaak vielen bij alle vrijwilligers :) Kloveniersdoelen en Cinema Middelburg: bedankt voor de fijne ontvangst en samenwerking vandaag.

'Een warm dank je wel' wordt georganiseerd door Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig van Welzijn Middelburg in samenwerking met de gemeente Middelburg.