Kom naar onze bijeenkomst op 19 maart!

10 januari 2019

Chatten, gamen, appen, foto’s delen. Bijna alle jongeren maken gebruik van het internet. Thuis, op school en op straat via hun smartphone. Naast alle goede dingen, heeft het internet ook haar mindere kanten. Jongeren zetten veel informatie over zichzelf en anderen online en overzien hiervan soms de gevolgen niet. Ook met pesten en dreigen gaan jongeren soms veel te ver. Helaas zien we steeds vaker voorbeelden dat het mis kan gaan. Misschien heb je als ouder ook het gevoel niet altijd grip meer te hebben op het online gedrag van jouw kind!

Hoe kun je dit veranderen? Hoe help je jouw kind het online leuk te houden, zowel voor zichzelf als voor anderen?
Welzijn Middelburg organiseert in samenwerking met Indigo en de gemeente Middelburg op dinsdag 19 maart om 19.30 uur in poppodium De Spot in Middelburg een avond om je hiermee te helpen. Om je zo inzicht te geven in de valkuilen van het mediagebruik en tools aan te reiken om hier mee om te gaan. Onderwerpen als mediawijsheid, cyberpesten en sexting komen aan bod. Op deze avond kun je vragen stellen aan deskundigen en onderling ervaringen uitwisselen.


Tijdens de avond zullen verschillende partijen (politie, indigo) je informeren over de online wereld van jongeren.
Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar dus wees er snel bij! Deelname is gratis. Aanmelden? Stuur een mailtje naar b.dirksen@welzijnmiddelburg.nl.