Een waardevolle belevenis!

21 april 2022

In onze vacaturebank vind je een gevarieerd overzicht van vrijwilligers vacatures bij verschillende organisaties in Middelburg. Er is veel keuze, bel of mail ons gerust als we met je mee kunnen denken wat bij jouw interesses en mogelijkheden past.

En we bieden daarnaast nu ook een overzicht van flexibele mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen. Want ook in een uurtje, middag, dag of project kun je al veel betekenen voor een ander.

Flexibel vrijwilligerswerk biedt je waardevolle belevenissen, vol afwisseling. Je deelt jouw praktische hulp, je talenten en je skills met een maatschappelijke organisatie. Op een moment dat het jou uitkomt, zonder structurele verplichtingen. Het is een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of samen met je vrienden, collega's, gezin actief en zinvol bezig te zijn.

Ontdek de flexibele mogelijkheden in Middelburg, variërend van een korte activiteit tot een project, lees hier verder.

De komende tijd gaan we samen met vrijwilligersorganisaties het overzicht verder aanvullen, dus we nodigen je van harte uit om regelmatig even te kijken. 

Via flexibel vrijwilligerswerk kun je op een leuke manier kennismaken met vrijwilligerswerk. Dat kan ook tijdens onze Vrijwilligersmarkt op 14 mei op de Markt in Middelburg, waar je met 40 vrijwilligersorganisaties kennis kunt maken! Je bent van harte welkom.