OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor: Vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren
Inhoud: In je vrijwilligerswerk, in contact met de persoon die je ondersteunt en de mensen daaromheen zijn gespreksvaardigheden van belang. Net zo belangrijk is hoe je die vaardigheden toepast. Ieder doet dit vanuit de eigen kwaliteiten. Waarover krijg jij wel eens een compliment? Wat waardeer je in de ander? Welk gedrag van een ander heb je wel eens last van? Welke uitdagingen zie jij voor degene die jij in je vrijwilligerswerk ondersteunt? Vragen om inzicht te krijgen in je persoonlijke kwaliteiten en uitdagingen én in die van de ander. Je verdiept je zelfkennis en het levert je praktische inzichten op in je communicatie. Creatief, leuk en uitdagend!
Kosten: Geen
Verzorgd door: Humanitas Scholingsgroep
Datum: Deze workshop bestaat uit twee bij elkaar horende dagdelen, op donderdagmiddag 28 maart en 11 april 2019 van 13:30 tot 16:00 uur.
Locatie: Lange Noordstraat 46 in Middelburg
Aanmelden en meer informatie: scholingsgroephumzld@gmail.com
Graag vermelden: betreft een aanmelding via kennisplatform, je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je vrijwilliger bent.

Deze opleidingsactiviteit wordt je aangeboden via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.