Deze e-learning (ontwikkeld door NOV) richt zich op welke stappen iemand, die nu nog geen vrijwilligerswerk doet, zet om vrijwilliger te worden. Je ontdekt welke stappen iemand doorloopt, maar belangrijker nog, hoe je het brein van die potentiële vrijwilliger kan verleiden om actief te worden. 

In deze training krijg je nieuwe handvatten om toe te passen in je eigen organisatie. Het zit ook bomvol met inspirerende voorbeelden van verschillende vrijwilligersorganisaties. Je wordt stap-voor-stap meegenomen in hoe je vrijwilligers kunt werven. Met het handige werkboek ernaast kan je meteen aan de slag, zodat je aan het einde ook nog eens een superhandig naslagwerk hebt. 

De training is opgebouwd uit kleine filmpjes met korte opdrachten. Je kunt de training in je eigen tempo volgen.

Klik op deze link om te starten met de e-learning.


Meer informatie over het werven van vrijwilligers en het betrekken van nieuwe doelgroepen kun je ook vinden het Platform Vrijwillige Inzet, via deze link
 

Deze e-learning is gemaakt door Vrijwilligerswerk Academie, een initiatief van Vereniging NOV en wordt je gratis aangeboden. Dit aanbod wordt gedeeld via het (Walcherse) Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.