OMSCHRIJVING EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Samen met een collega vrijwilligerscoördinator van een andere organisatie bespreken wat je bezighoudt en tegelijkertijd lekker buiten wandelen? Het kan tijdens de wandelintervisies die we organiseren! Tijdens intervisie bespreek je een uitdaging of probleem met elkaar. Door het bespreken en het stellen van vragen kom je samen tot waardevolle inzichten.
 
Na je aanmelding koppelen we jullie in tweetallen aan elkaar. In afstemming plannen we een datum en tijdstip in en geven een suggestie voor een startpunt van de wandeling. Ook wisselen we onderling de contactgegevens van de tweetallen met elkaar uit, zodat jullie elkaar kunnen informeren bij eventuele verhindering.
 
Voorafgaand aan de wandelintervisie sturen we je per post inspiratievragen toe die je kunt gebruiken tijdens de wandelintervisie, samen met iets leuks.
Na afloop nemen we contact met je op om te vragen hoe het was en of er dingen zijn waarin we als vrijwilligerssteunpunt kunnen ondersteunen.
 

Voor: Vrijwilligerscoördinatoren
Door: Vrijwilligerssteunpunt Samen Vrijwillig koppelt jullie in tweetallen aan elkaar.
Kosten: Geen
Datum: In afstemming met jou
Meer informatie & aanmelden: Heb je nog vragen of wil je je aanmelden voor de  wandelintervisie? Fijn als je een mail wil sturen naar vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl  Daarna nemen we contact met je op om het verder af te stemmen. Als je liever telefonisch contact wil, kan dat op maandag t/m donderdag met Sacha via 06 82 22 73 82.