OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor:
 Vrijwilligers en vrijwilligerscoördinatoren
Inhoud: Communicatie is een begrip waar veel onder valt: van luisteren, tot vragen stellen, tot voor jezelf opkomen… In deze training gaan we vooral oefenen met communicatie en kijken naar de ervaringen die we zelf hiermee hebben als vrijwilliger. Voor een klein stukje zal het opfrissen zijn maar door over je eigen ervaring te kunnen nadenken, uit te wisselen kan er echt een nieuwe inzicht komen over hoe je met de mensen die je als vrijwilliger ondersteunt of met je collega's kunt praten. Je hoeft niets te kennen of te kunnen, want ervaring met communicatie hebben we allemaal. 
Kosten: Geen
Verzorgd door: Zorgstroom
Datum: dinsdag 5 november 2019 van 13.00 - 16.30 uur
Locatie: Zorgstroom, Breestraat 15 in Middelburg. Gratis parkeren op Ramsburg. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Zilver-stormmeeuw
Aanmelden en meer informatie: vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl of 0118-684000
Graag vermelden: betreft een aanmelding via kennisplatform, je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je vrijwilliger bent.

Deze opleidingsactiviteit wordt je aangeboden via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.