OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor: Vrijwilligers
Inhoud: Bij de ouder wordende mens zijn allerlei veranderingen merkbaar in gedrag, de manier van informatie verwerken, onthouden van informatie, wijze van reageren en in het gevoelsleven. Dit is heel herkenbaar bij mensen die een vorm van dementie hebben of chronische aandoeningen, zoals Parkinson, MS of hersenbloedingen/infarcten hebben gehad. In deze bijeenkomst informeren we je over deze veranderingen en hoe je belevingsgericht kunt aansluiten bij en kunt omgaan met mensen die dit ondervinden.
Onze ervaring ligt (voornamelijk) bij oudere mensen die langdurige zorg en begeleiding ontvangen in een verzorgings-/verpleeghuis setting. Maar deze tips en informatie zijn ook bruikbaar in een andere omgeving waarin je als vrijwilliger actief bent.
Kosten: Geen
Verzorgd door: Joke Corbijn, Zorgstroom
Datum: Donderdag 31 oktober van 9.00 tot 12.00 uur
Locatie: Zorgstroom, Breestraat 15 in Middelburg. Gratis parkeren op Ramsburg. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Zilver-stormmeeuw
Aanmelden en meer informatie: vrijwilligerswerk@zorgstroom.nl of 0118-684000
Graag vermelden: betreft een aanmelding via kennisplatform, je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je vrijwilliger bent.

Deze opleidingsactiviteit wordt je aangeboden via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.