OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

Bij deze training komt onder meer aan bod hoe je iemand die slecht ter been is het beste kunt ondersteunen bij het opstaan vanuit een stoel of bed. Tilvaardigheden kun je alleen leren door de handelingen in de praktijk te voelen én te ervaren. In deze training oefenen we op elkaar. Doe gemakkelijke kleding aan, zodat je niet belemmerd wordt bij het praktisch oefenen. 

Om de gezondheid van iedereen te beschermen en besmetting met het Covid-19 virus te voorkomen, wordt er in 2 kleine groepjes van vier personen gewerkt op 2 verschillende tijden en gelden voor deelname aan onze bijeenkomsten de onderstaande richtlijnen.


Voor: Vrijwilligers en mantelzorgers
Door: Manteling in samenwerking met ergo coach van Zorgstroom
Kosten: Geen
Datum: Dinsdag 2 november, groep 1 van 13.00 - 14.15 uur en groep 2 van 14.30 - 15.45 uur
Locatie: Sandenburglaan 2, 4351 RL Veere
Aanmelden en meer informatie: Aanmelden kan via een mail of telefoontje naar info@mantelingwalcheren.nl / 0118-553530. Graag vermelden: welke tijd je voorkeur heeft en dat het een aanmelding betreft via kennisplatform en je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je vrijwilliger bent.

Richtlijnen: 

  • Bij verkoudheidsklachten (zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn) moet je thuisblijven. Ook bij hoesten, benauwdheid, verhoging/koorts of bij plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) blijf je thuis.
  • Laat het weten als je in contact bent geweest met iemand die besmet is met het Covid-19 virus. Volg in dat geval de quarantaine richtlijnen van het RIVM.
  • Bij binnenkomst zullen wij je vragen of je klachten hebt.
  • Een pompje met ontsmettingsmiddel staat bij de entree van de zaal om je handen te desinfecteren.
  • Tijdens de bijeenkomst dragen we een mondkapje. Neem zelf een mondkapje mee.
     

Deze training wordt aangeboden door Manteling i.s.m. Zorgstroom. Dit aanbod wordt gedeeld via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.