Op 29 september vond de oppep-sessie "Pitch je vrijwilligersorganisatie" plaats. Hier vind je het verslag ervan met tips erin. 

 

Hieronder de tekst zoals de oppep-sessie omschreven was voor de deelnemers:


In deze sessie geven we je graag een oppepper in je pitch (presentatie) skills. Zodat je vol enthousiasme, beknopt en uitnodigend kunt vertellen over jullie organisatie en het vrijwilligerswerk dat mensen bij jullie kunnen doen. Met een goede pitch wek je de interesse van de ander en nodig je hem of haar uit om verder in gesprek te gaan met elkaar. 

Anna-Maria Nooy verzorgt de sessie: "Ik deel graag de ervaring met je die ik in mijn werk als zelfstandig ondernemer en in de sales heb opgedaan en maak in de sessie samen met jullie de vertaalslag naar het vrijwilligersveld. Bovenal wil ik je inspireren en ervoor zorgen dat je met veel energie de zaal verlaat en denkt: yes! zo ga ik het doen!".

September is vaak de tijd van het jaar waarin mensen met nieuwe energie nadenken over hun tijdsinvulling. Laten we hier samen op inspelen en mensen enthousiast maken om vrijwilligerswerk te gaan doen! 

De sessie is direct voorafgaand aan de vrijwilligersmarkt; mocht je deelnemen aan de vrijwilligersmarkt kun je de oppeppers gelijk in praktijk brengen! Het inrichten van jullie tafel op de vrijwilligersmarkt kan vanaf 12.30 uur. 

    Verzorgd door: Anna-Maria Nooy. Anna-Maria woont in Middelburg, werkt in de internationale gas- en energiewereld en heeft ervaring in sales en ondernemerschap. Daarnaast is ze moeder van 3 en vrijwilliger bij Chocolate Lovers.
     

    De oppep-sessie wordt aangeboden door Samen Ouder Worden (NOV). Dit aanbod wordt gedeeld via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.