OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

In deze sessie geven we je graag een oppepper in je pitch (presentatie) skills. Zodat je vol enthousiasme, beknopt en uitnodigend kunt vertellen over jullie organisatie en het vrijwilligerswerk dat mensen bij jullie kunnen doen. Met een goede pitch wek je de interesse van de ander en nodig je hem of haar uit om verder in gesprek te gaan met elkaar. 

Anna-Maria Nooy verzorgt de sessie: "Ik deel graag de ervaring met je die ik in mijn werk als zelfstandig ondernemer en in de sales heb opgedaan en maak in de sessie samen met jullie de vertaalslag naar het vrijwilligersveld. Bovenal wil ik je inspireren en ervoor zorgen dat je met veel energie de zaal verlaat en denkt: yes! zo ga ik het doen!".

September is vaak de tijd van het jaar waarin mensen met nieuwe energie nadenken over hun tijdsinvulling. Laten we hier samen op inspelen en mensen enthousiast maken om vrijwilligerswerk te gaan doen! 

De sessie is direct voorafgaand aan de vrijwilligersmarkt; mocht je deelnemen aan de vrijwilligersmarkt kun je de oppeppers gelijk in praktijk brengen! Het inrichten van jullie tafel op de vrijwilligersmarkt kan vanaf 12.30 uur. 

  Voor: Vrijwilligerscoördinatoren en bestuursleden
  Kosten: Geen. Deze sessie mogen we in samenwerking met het programma Samen Ouder Worden (NOV) aanbieden.
  Verzorgd door: Anna-Maria Nooy. Anna-Maria woont in Middelburg, werkt in de internationale gas- en energiewereld en heeft ervaring in sales en ondernemerschap. Daarnaast is ze moeder van 3 en vrijwilliger bij Chocolate Lovers.
  Datum: Donderdag 29 september van 13.15 - 14.00 uur, inloop vanaf 13.00 uur.
  Locatie: Auditorium in de ZB, Kousteensedijk 7 in Middelburg
  Aanmelden & meer informatie: Via een mail of telefoontje naar vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl / 06 - 5165 1962 / 06 - 8221 8168. 

  Deze activiteit wordt aangeboden door Samen Ouder Worden (NOV). Dit aanbod wordt gedeeld via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.