Dagje meehelpen bij het Repair Café
Weggooien? Mooi niet! Het Repair Café wil laten zien dat het repareren van je spullen leuk en vaak heel makkelijk is. Kom je een dagje helpen als reparateur of gastvrouw/gastheer bij het Repair Café? We zoeken handige mensen op het gebied van ICT (smartphone, computer, tablet) en reparatie van fietsen, kleding en elektrische apparaten. Als gastvrouw of gastheer heet je bezoekers welkom en regel je de inschrijfformulieren.

Wil jij meedoen met deze leuke activiteit? 
Je bent van harte welkom! Meld je s.v.p. aan via het formulier hieronder. 
De organisatie stuurt je een bevestigingsmail en rekent nu op jouw komst. Kun je niet meer deelnemen? Dan vragen we je dit aan de organisatie te laten weten, de contactgegevens vind je in de bevestigingsmail. 

Veel plezier gewenst!

 

 

Over het Repair Café Middelburg
Meer informatie over het Repair Café in Middelburg vind je hier.

Over deze en andere activiteiten flexibel vrijwilligerswerk
Met flexibel vrijwilligerswerk kun jij je inzetten als vrijwilliger op momenten dat het jou uitkomt en zonder structurele verplichtingen. De activiteiten zijn zo geselecteerd dat je zonder drempels kunt aansluiten en meedoen. Ontdek hoe leuk het is om deze activiteiten te doen en ervaar hoe blij je anderen maakt met jouw hulp! Lees hier meer over flexibel vrijwilligerswerk.

Vragen?
Mail ons op vrijwilliger@welzijnmiddelburg.nl 
Of bel of app ons op 06 82 21 81 68 | 06 - 5165 1962 | 06 – 8222 7382.