OMSCHRIJVING & PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor: Vrijwilligers en mantelzorgers
Inhoud: Als vrijwilliger of mantelzorger wil je goed geïnformeerd zijn over en goed voorbereid zijn op onverwachte situaties. Wie regelt de zaken van degene die je ondersteunt of je naaste als diegene niet in staat is om zijn of haar eigen wil te bepalen? Door het opstellen van een levenstestament behoudt je naaste de eigen regie en worden de zaken volgens zijn of haar wensen geregeld. Mevrouw Mr. Anida de Fretes-van Liere, notaris bij De Zeeuwse Alliantie, informeert je over alles wat te maken heeft met het erfrecht en het levenstestament.
Kosten: Geen
Verzorgd door: Zorgstroom i.s.m. De Zeeuwse Alliantie.
Datum: Donderdag 21 maart van 13.30 - 15.30 uur
Locatie: Zorgstroom, Breestraat 15 in Middelburg. Gratis parkeren op Ramsburg. De bijeenkomst vindt plaats in zaal Zilver-stormmeeuw
Aanmelden en meer informatie: fbeirnaert@zorgstroom.nl of 0118-684000
Graag vermelden: betreft een aanmelding via kennisplatform, je naam, telefoonnummer en de organisatie waar je vrijwilliger bent.

Deze opleidingsactiviteit wordt je aangeboden via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier .