OMSCHRIJVING EN PRAKTISCHE INFORMATIE

Ben je bezoekvrijwilliger of maatje van iemand? In deze online training leer je hoe je met je maatje kunt beeldbellen als je hem of haar niet kunt opzoeken. 

Het coronavirus of COVID19 houdt de wereld in haar greep. Juist nu is het belangrijk het contact met jouw maatje te onderhouden terwijl je er tegelijkertijd ook voor zorgt dat het virus zich niet verder verspreidt. In deze korte training leer je om (op afstand) goed contact te hebben met jouw maatje door beeld te bellen. 

In de training krijg je uitleg over wat beeldbellen is en over verschillende manieren om te beeldbellen, zoals met Facetime, Whatsapp, Skype, Zoom, Jitsi. Je krijgt praktische tips voor tijdens het beeldbellen. De training bestaat uit 7 hoofdstukken en het duurt ongeveer 45 minuten om de training te doen. Je kunt tussendoor stoppen en later weer verder gaan waar je gebleven was.

Aanmelden doe je via de website van de Vrijwilligersacademie online. Je kunt hier (gratis) een account aanmaken. Met dit account heb je toegang tot deze online training (en verschillende andere online trainingen).

Met dank aan Vrijwilligersacademie Amsterdam voor het delen!

Deze e-learning wordt aangeboden door de Vrijwilligersacademie Amsterdam. Dit aanbod wordt gedeeld via het Kennisplatform voor vrijwilligers, een samenwerkingsplatform. Meer lezen over het Kennisplatform, een leervraag delen of een workshop aanbieden? Klik hier.